Keuzehulp

U bent hier: Home / Keuzehulp

Keuzehulp

PLANT EN DECORAARDE

  • PLANT EN DECORAARDE: is een mengsel van bark(fijne franseboomschors) tuinturf en natuurmest. Te gebruiken voor vaste planten te poten en tussen de planten af te strooien, ideaal om het onkruid tegen te gaan en geeft een mooie uitstraling aan uw tuin.

POTGROND

POTGROND: is een mengsel van Baltischveen, pg mix (spoorelementen) kalk,  tuinturf en natuurmest. Dit is het product voor uw terras, perk, balkon, vaste en kamerplanten. Het product voldoet ruimschoots aan de normen die voor de bloemisterijpotgrond is opgesteld. Onze potgrond geldt als één van de besten, en daar zijn wij trots op.

TUINTURF

  • TUINTURF: bestaat puur uit veen en is bedoeld voor planten die een zure grond (lage PH) nodig hebben. Zoals dennen, coniferen, beuken, hosta’s, skimmia en heesters, ed. Heide, azalea en rhododendron’s mogen zelfs vol in de tuinturf worden geplant. Tuinturf is 100% organisch maar geen meststof.

NATUURMEST

NATUURMEST: is een stalmest van paarden en koeien door elkaar gemixt. Te gebruiken voor het bemesten van uw sier- en groente tuin voor de aan plant, of het inzaaien.

BEMESTE TUINGROND

BEMESTE TUINGROND: bestaat uit tuinturf en natuurmest,is een organisch bodem verbeteraar. Vermengen met de bestaande grond,zeer geschikt om bestaande planten bij te mesten en voor een nieuwe grasmat.

BLOEMENAARDE

  • BLOEMENAARDE: heeft als basis potgrond,maar door meer natuurmest en klei toe te voegen is dit de perfecte grond voor kuipplanten en bloembakken. Niet geschikt voor kamerplanten.

PALMENGROND

PALMENGROND: is een potgrond op basis van turfstrooisel, tuinturf, meststoffen, puimsteen en klei,meststoffen op basis van calcium en magnesium. Te gebruiken voor mediterrane planten(bv.olijf, citrus, vijg, oleander) die in bakken potten kuipen of volle grond staan.

HOUTSNIPPERS

HOUTSNIPPERS: beschermt de grond tegen wind en zon,U remt de ontkieming van onkruid door het aanbrengen van een snipperlaag geschikt voor 2 a  3 seizoenen.

BOOMSCHORS

BOOMSCHORS: Te gebruiken voor paden of decoratie op potten of tussen de planten,goed voor 3 a 4 seizoenen.

BIOLOGISCHE POTGROND

POTGROND: een mengsel van mestcompost, kokosvezel, lavameel, kalk, schorscompost, bark en baltisch veenmos. De potgrond heeft een zeer hoog humusgehalte welk voor een

BIOLOGISCHE TUINAARDE/COMPOST

TUINAARDE/COMPOST: een mengsel  organische mestcompost en schorscompost. Is rijk aan voedingspoorelementen,stimuleert het bodemleven en waterhuishouding. Zeer geschikt als plantaarde voor bomen en vaste planten(moestuin)

BIOLOGISCHE ORGANISCHE MEST

ORGANISCHE MEST : is de basisbemesting voor het hele jaar. Het product is met name geschikt voor border, rozen, hortensia en hagen. Het  kan gewoon op de grond verspreid worden en hoeft niet met de grond vermengd te worden. Het is niet geschikt voor zuurminnende planten.Transport (header content) Sliding Panel

Verzenden binnen Nederland

U heeft het liever thuis bezorgd? Ook dit is mogelijk, transportkosten op aanvraag.

Hoeveel kost transport en hoe lang duurt het?

  • I.v.m. transportkosten: Transport is in overleg mogelijk. Aangezien we de transportkosten voor onze klanten zo laag mogelijk willen houden en eventueel ritten kunnen combineren nemen we met u contact op over de transportkosten.
  • Bij bestellingen in de Webshop verzamelen we de bestelde artikelen. Soms moeten we een route combineren. Duurt dit langer dan twee dagen dan nemen we contact met je op.

International Verzenden

Gratis vervoeren in een straal van 10 km in overleg in overleg.

Transport

Vervoeren
  • leenanghangwagens voor het vervoeren van producten

Wij hebben eigen vervoer voor transport

Service

Andre van Leeuwen

Technische Support

Wilt u advies op maat. Wij zijn 24/5 bereikbaar.

E: info@kultura.nl
P: 06 558 930 98